Sikkerhet og personvern

Sikre betalingsløsninger

Dyrenes Verden tilbyr kundene flere betalingsalternativer, og vi benytter bare veletablerte løsninger som ansees som trygge for alle parter.

Du kan betale med Visa eller Mastercard via Nets/Netaxept eller du kan bruke PayPal. I begge tilfeller foregår betalingen på betalingstilbyderenes sikre servere, og Dyrenes Verden lagrer ikke betalingsinformasjon om kundene.

Vi gjør vårt beste for å sikre de opplysninger vi har registrert om deg som vår kunde, og all informasjon er lagret med streng sikkerhet og er ikke tilgjengelig for publikum på noen måte. Passord lagres kryptert. Kredittkortinformasjon lagres ikke.

Bruk av cookies i nettleseren skjer bare for å huske ting som handlekurven din og hvor du er, og disse dataene lagres bare midlertidig av din nettleser for akkurat den nettlesersesjonen og blir ikke permanent liggende på maskinen din.

Dersom du bruker en allment tilgjengelig datamaskin, og ikke en privat datamaskin, bør du ikke la nettleseren huske brukernavn og passord for deg, og du bør også avslutte nettleseren når du er ferdig.